Nya Moseboken

Här har ni den, den nya moseboken - skriven av mig och Crille för ett tag sedan. Good shit!

Nya moseboken är skapad;

 

‎"när ingen buske fanns på marken och ingen ört hade spirat, eftersom Herren Gud inte hade låtit något regn falla på jorden och ingen människa fanns som kunde odla den - men ett flöde vällde fram ur jorden och vattnade marken - då formade Herren Gud människan av jord från marken och blåste in liv genom hennes näsborrar, så att hon blev en levande varelse" och där tillkom majjan.

"Efter de 150 dagarna började vattnet minska" då skapade Gud på den 200:de dagen vodkan för att återigen införa lugnet.

"Det blev hungersnöd i landet. Den blev så svår att Abram måste bege sig till Egypten för att bo där en tid". Abrams tid varo mödosam, Abraham skapade då ytterligare några fler örter för att stilla hungersnöden i landet. Brajjen tillkom.

"Och Gud kallade det torra jord, och vattensamlingen kallade han hav. Och Gud såg att det var gott" Det gud inte visste var att det var vodka han skapat och det var anledningen till att det smakade så gott! Och gud kom på om man blandade detta goda hav med de örter som som han skapat - så blev det en himmelsk fest bland alla alla invånare.

Det 50:e budordet skapades då av Gud; "Du skall intaga örten tillsammans med det så kallade havet och uppnå extas"

"Och det vart afton, och det vart morgon, den tredje dagen." och bakfyllan rådde fortfarande.

"Gud gjorde de vilda djuren, efter deras arter, och boskapsdjuren, efter deras arter, och alla kräldjur på marken, efter deras arter." Det gud inte visste då var att dessa djuren bestod av människor som druckit alldeles för mycket av det goda havet och intagit alldeles för mycket av de goda örterna och därav kom krälandet.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0