Ordningsvakter i sitt ess

Det här är sista helgen i lägenheten. Vi dricker och spelar musik.

För 15 minuter sedan plinagde det på dörren. Det var en ordningsvakt. Han tittar in... säger "Ja..." Sen ser han oss och säger "Vad fan.. det var längsedan man såg sånna som er... Du ser ut som Nikki Sixx"... "ja". "Ja... spelar ni Mötley till och med?" "Ja, det gör vi ju...". (Det var knock em dead kid)

Sedan stod vi och pratade om hårdrock i 10 minuter tills hans vän ringde och sa att han behövde röra på sig... Detta är någonting som får en att tro på mänskligheten! Grymt!

Han ville in och ta en öl... men det gick ju inte, tyvärr.

GRATTIS, bejb!

Säg grattis till min älskling som fyller 28 år idag!

/Ida

If you're going to San Francisco

Haschtomten och Christer Sjögren gjorde vår kväll.

Det var allt.


Haschtomten. Bakgrundsbilderna gör ALLT!

En bild på Christer Sjögren när han hissas upp i en bur och sjunger Scorpions hittar vi tyvärr inte. Så missade ni det så föreslår vi att ni ser reprisen av Melodifestivalen när den nu går... Det är det värt!

Die die n' burn in Hell

Jag hatar dampbarn med ADHD från fotknölarna upp till det som en gång i tiden var tänkt att bli deras hjärna. Nu har grannens (terroristens) ungjävel sprungit runt konstant i lägenheten ovanför sedan klockan 7 imorse. Hoppas fötterna börjar blöda på honom snart. Ja jag har fog för att tycka som jag gör med tanke på att detta har pågått i snart två års tid. Visst, låt ungjäveln springa på dagarna men sätt fanskapet på dagis din fattiga jävla farsa till stolpskott.

Farsan till stolpskott är by the way samme som under två års tid konstant byggt om sin lägenhet (en hyreslägenhet??) i tid och otid...framförallt det sistnämda. Man gör ju bara inte så om man har någon form av social kompetens eller nån form av uppfattning om att jorden kanske inte snurrar kring en själv. Min teori kring denne plågoande i mitt liv är att han har ett sånt behov av att bekräfta sin maskulinitet genom att ta fram slagborren och hammaren och penetrera väggarna med skruv och spik då han i dessa ögonblick får uppleva sig själv som nån jävla Martin Timell eller Ernst Kirchsteiger.

Men varför behöver man konstant göra det? Jo din jävel, du behöver bekräfta din maskulinitet på detta sätt för att du har en liten kuk. Punkt slut.


Töntar!

Om det är något som jag hatar så är det människor som kommenterar ens blogg bara för att. Man får kommentarer som "Vad gör du idag?" och det är precis vad man skrivit i inlägget som kommenterades. Eller "Hur är läget idag?" och så har man precis skrivit att man är sjuk.

Vad fan, läs innan ni kommenterar, eller kommentera inte alls! Jag vill inte ha en massa fjortiskommentarer i bloggen bara för att ni vill ha fler läsare... Töntar!

Eller som idag, när vi fick den här kommentaren;Ja, för om du hade läst vår blogg överhuvudtaget så hade du förstått att vi inte är det minsta intresserad av att lyssna på Britney Spears. Haha./Ida

Biskopsgårdens Hilton

Tomas är på väg till Göteborg. Jag hoppas att han kommer trivas hos oss i helgen. Men varför skulle han inte liksom? Det är ju rena hilton här...
/Ida

Metallica till Ullared?

Igår morse när jag stod i duschen;

Crille skriker - Metallica till Ullevi i sommar!
Jag hör ingenting - Va?
Crille säger igen - Metallica till Ullevi!

Jag fortsätter duscha och står och funderar... Metallica till Ullared? Va? Varför just till Ullared? Efter någon minut kommer jag på att Crille förmodligen sa Ullevi! Haha. Hur jävla pantad kan man vara?Jag blev besviken för jag trodde det var någonting riktigt extraordinärt som hänt när han skriker så högt att taket rör sig. (Ja, det kan vara så att jag är den sista på jorden som inte gillar dem).


/Ida

RSS 2.0