It's 5 o' clock somewhere

Friday 02.03 AM

Inte den vanligaste tiden man ska va fylld av en halv flaska rödvin o en halv vitvinare men det är sånt man klarar av så länge man inte har något alkoholproblem and we don't have a drinking problem...except when we can't find a drink.

Vi gör nog detta i preventivt syfte ifall helgen blir torrlagd. Bilfan är fucked på grund av batterihelvetet. Metallica myntade cannot kill the battery men det gjorde man ju tydligen jävligt lätt genom att glömma nån jävla böglampa på. Hej, vi kan åka till månen men inte bygga bilar som tar oss till Bolaget.

Åter till ämnet: Helgen torrlagd. Anledningen till detta påhitt är som sagt att bilen inte tar oss till Bolaget vilket medför att denna måste fixxxas innan promillen tar överhand. Eller detta e nog inte hela sanningen då vi måste köpa startkablar för att ladda upp skitbatteriet och under den rutten kommer vi förmodlogen halka in på Bolaget för att ladda upp vinkällaren. Men för att få hjälp måste vi hålla oss nykta till lördagen då vi får undsättning till bilen.

Men där återstår då frågan vad lördagen har att erbjuda?

Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Ni borde också skriva vem som skriver vad så man vet :)2011-02-04 @ 11:24:16
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0