Väst är väst och öst är öst och aldrig ska de mötas

Fan, vi funderade på att bege oss till en annan ort i helgen igen (så vi slipper våra orakade Stalinkramande 70-tals grannar). Men icke! Antingen e elen för dyr så SJ måste ta ut hutlösa priser eller så är bensinen för dyr så man inte kan åka buss. Detta på grund av:

1. Araberna får fan ge upp snart. Bara för att de ska hålla på och tjafsa i Pyramidköping och övriga hey-baberiba länder där de sitter och badar i olja så går bensinpriset upp i höjden och bussar blir för dyra för att våga sätta sig på. Men då tänker ni: "Men ta bilen, det borde inte bli så dyrt om ni e två". Men där kommer araberna in i bilden igen. Någon eller några i vårat pittoreska bostadsområde har roat sig med att skjuta med luftpistol på Idas bil så vi var tvugna att lämna in den till verksta'n...och ja, det var arabernas fel.

2. Tåg går på el så vitt jag vet och el är tydligen skitdyrt för att Sverige inte vill ha vattenkraft på grund av att några hobbyfiskare uppe i Norrland vill dra upp nån jävla lax då och då och då stör tydligen vattenkraftsverken för fiskjävlarna. Kärnkraft e tydligen jävligt dåligt för de ska man lägga ner på grund av några alkoholiserade ryssar inte kunde sköta skiten på 80-talet.

Kontentan är: Vi hatar öst!

/Crille

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0