Kära granne

Okej. Klockan 21.30 igår kom vår hippiegranne och plingade på dörren. Crille öppnar. "Ursäkta, kan ni sänka musiken, jag ska upp klockan 4 ?" Öh. Det skiter väl vi i. Klockan var ju fan inte ens 22. Man lär väl få lyssna på musik? Och tro fan inte vi hade högre än tillåten decibel.

Ni förstår inte hur jävla mycket problem vi har med våra grannar. Vart fan vi än bor. Så nu har grannjävlarna startat den här skiten, så tycker vi det är legitimt att förtälja er vår grann-historia genom de 3,5 åren vi varit tillsammans.

Vi börjar med det första meddelandet vi skickade till vår granne i Falun innan vi flyttade till Göteborg. Vi hade konstanta problem med den kärringen. En ensam, bitterkärring var det.

Här kommer brevet;


Snart tystnar musiken...


Kära granne,


Vi vill tacka så hemskt mycket för det gågna året. Vi är djupt ledsna för att vi inte fick äran att stifta bekantskap på ett närmare plan. Vi vet att vår musiksmak och vårt sätt att leva inte alltid gick hand i hand med dina principer men det är väl det som är charmen med människor, hur olika vi alla är?

Vi är ett ärligt par som inte har fördomar och ständiga lögner i bakfickan som du, men ändå har vi tolererat dig i ett års tid. Nu beger vi oss söderut och förmodligen korsas aldrig våra vägar något mera men vi hoppas att du fortfarande kommer att trivas där du bor och att du får hålla dig frisk och ha dina nära och kära omkring dig tills du dör i misär...

Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

Jag känner att... THAT SUX BIG TIME!!!!

2011-02-12 @ 22:16:23
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Karin

HAHA! Bättre brev får man leta efter.

2011-02-12 @ 22:46:09
URL: http://mysterycity.blogg.se/
Postat av: Anonym

... alltså, kan det inte vara så att det faktiskt blir problematiskt för andra om det spelas ganska hög musik på kvällen? Tror nog inte att folk menar nått illa med det :)

Dessutom var det där ett hemskt brev, för hade det där varit min mormor ni skickat det till så hade jag lätt polisanmält. Bara en tanke.. inget illa ment med det, bara att tänka på vad man skriver till folk. Man behöver inte sjunka till samma nivå fall tanten vart otrevlig.

2011-03-03 @ 23:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0