Heaven n' Hell

Ibland blir jag så trött på ängeln och djävulen som sitter på ens axlar. Den ena med en gloria som bländar en och den andra med en treudd som ständigt irriterar. Men det är inte det värsta, det värsta är att de alltid bridrar till en sån där beslutsångest som ständigt kommer smygande ju närmare helgen dagarna rör sig.

Då årets hittils gågna helger (och veckodagar) bestått av ett ansenligt alkoholintag börjar vi fundera på o köra vitt i helgen - och då pratar vi inte vin. Med detta kommer då att vi behöver en alternativ plan och det är där de två irritationsmomenten kommer in i bilden.

Ängeln säger: "Ja men kan ni inte gå på bio för omväxlings skull?"
Djävulen säger: "Men det enda som går på bio är Pettsson och Findus eller nåt annat som det inte är värt att offra en lördagkväll på"

Ängeln säger: "Ja men kan ni inte gå ut och äta o ha det mysigt"
Djävulen säger "Ja gå ut och ät och beställ in en öl innan maten och en flaska rött o splitta på till middagen, sen är ni ju revved up n' ready to go, fixade, i stan o me alkohol i kroppen"

Ängeln börjar ge med sig lite o säger: "Ja men det kanske ni kan göra och sen kan ni gå på era vänners spelning efter middagen o sen åka hem"
Djävulen säger: "Ja gör det, för i 99 % av fallen går ju ni all-in i ett sånt läge. Mohahahaha"

...o så där fortsätter det. It is Heaven' n Hell...

/Crille


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0