birabärs.nu

Vi tycker att det saknas en hel del internetsidor. Här har vi listat de som borde finnas;

www.birabirabirabarsbarsbars.nu
- Birabärs-sidan. Om man en kväll känner för att dricka lite öl men inte orkar ta sig till bolaget eller om kanske bolaget är stängt så borde det finnas någon som leverar öl NU.

www.bakispasen.nu
- Bakispåsen. Om man nu hade fått ölleverans eller lyckats ta sig till bolaget själv så borde det finnas någon som leverar bakismat/godis och framförallt LÄSK snabbt som fan.

www.bytaol.nu
- Byta Öl. Om man råkar ha köpt på sig en öl man inte riktigt är sugen på just i det tillfället så borde det finnas en sida för oss så vi kan byta med varandra. Tex. om man sitter på en Heineken och istället är sugen på en Staropramen. Fast å andra sidan så kvittar det väl kanske vad man drar i sig...

www.festpolare.nu - När man, som idag, inte har några polare som vill festa till det så borde det finnas en sida som leverar ett skönt gäng så att det blir legitimt att festa. Helst ett gäng hårdrockare.

Har ni några fler sidor att tillägga?

Kommentarer
Postat av: Isabell

Till "bakispåsen" kanske det borde läggas till ett packe treo, alvedon, och munskölj. Åtminstone i mitt fall.... men! Kanske även olika grader av bakispåsen? Ibland kanske man till och med skulle önska sig en återställare, men vid närmare eftertanke kan man ju då beställa av www.birabirabirabarsbarsbars.nuOm man nu skulle haft en sån där grym fest hemma, och vaknar as-bakis dagen efter hade det varit skönt att beställa hem någon som tar bort de stinkande ölburkarna från gårdagen som man får kväljningar av. Kanske även det kan ingå i Bakispåsen?Hm, kanske ett gäng filmer, och någon som sätter i dem i dvd-spelaren/datorn åt en..Fan, Idéerna flödar! ; )

2011-02-19 @ 10:28:36
URL: http://bellatrixofix.blogg.se/
Postat av: SANIBO

hahaha instämmer!

2011-02-19 @ 17:29:15
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Tottie Hot

ÅÅÅÅÅÅÅHHHH kan inte ni två styra upp de där sidorna???? JAG BEHÖVER DEM!!! ;)

2011-02-20 @ 16:28:35
URL: http://totties.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0