Lost and found

Crille fick för sig att dra fram soffan och städa under den idag. Jag tror inte det har hänt sedan vi flyttade in, dvs. för 2 år sedan. Vi hittade allt möjligt där under och det mesta har en liten berättelse att förtälja som innefattar alkohol och vi tänkte att ni skulle vilja veta.1. En penna från casinot. Nej, den har nog faktiskt ingen historia. Ingen fylle-histora i alla fall.
2. Ett använt tomtebloss. Detta var förmodligen från julfesten vi hade när Morgan, Brissman och Jon kom från Hjo. Jon var så jävla full och tände tomtebloss överallt och kastade runt sig, det resulterade i ett stort brännmärke i bordet.
2. Pumpakärnor. Även detta är Jon's verk. Han gick bärsäska på fyllan och käkade upp en hel pumpa, eller han käkde en halv och kasta runt halva i hela lägenheten och detta bevisar att vi fortfarande hittar kärnorna lite varstans. Bevis på att Jon går bärskarka på pumpan;

4. En vinkork. Detta symboliserar nog alla jävla fylletillslag vi haft i den här lägenheten.
5. En cigarett som förmodligen sett bättre dagar. Den ser ut att ha blivit dränkt i någon slags värska. Kanske lite vin, eller en grogg?
6. En risk-gubbe. Detta symboliserar alla fylleslag jag, Crille och John haft under många många helger. Risk är vårt parad-spel.
7. Ett smycketillbehör. Jag satt i min ensamhet under julen och drack själv och skapade smycken. Därav kulor lite varstans.


/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0